.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 16, 2010

Balik tak Balik ~~ Rindu Dia

Dulu aku selalu larang en khairuldin balik....takut terjadi apa2 ditengah jalan, takut dia letih drive, takut dia tak cukup tidur, takut bajet family larik, takut macam2 takut....

tapi

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sekarang, tak jumpa dia walaupun baru 3 hari rasa rindu pulak...selalu col dia tanya dah makan belum, kat mana, dengan siapa, sihat ke tak, kerja macam mana, ada masalah tak, dan yang paling penting tentulah "bila abang nak balik??"

(dalam hati aku selalu berharap dia balik, tapi.....seperti yang dikhabarkan sebelum ni TAK BOLEH...ok)

tiap-tiap malam mesti col dia report tentang segala kegiatan anak teruna dia...dan bagi Irfan dengar suara ayah dia...mesti Irfan senyum-senyum sampai meleleh air liur dengar suara ayah dia.....

aduh..hati bersabarla sikit...dah tak berapa hari dah...nanti weekend boleh la tengok muka dia puas2....

p/s : mood teringatkan kenangan lama coz tinggal aku sorang ja kat office nie...memang sunyi...

14 comments:

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. akak..., sbar byk2 taw.. ct fhm hti sowg wnita yg wndukan kkasihnya.. xlmbt da kak bro na blik.. sbar taw.. :)
snyum salu.. :) wassalam..

YamMy said...

hehe.. orang slalu cakap.. dalam hati ada taman.

~suNshiNe~ said...

ct : sabar la nie..huhuhu..sedey sebenarnya..

yammy : kalau jauh selalu teringat..taman yg ada bunga..hee..

azzey said...

Sunshine; Dah nama pun suami...of course la rindu dendam....ye tak..??? hi3....sabor jelah....

~suNshiNe~ said...

memang memahami la kak azzey nie..i like..

azzey said...

Sunshine; U know.. I know la dear ... hi3....

Sharinginfoz said...

sabar ya nanti jumpa le.. biasalah lah, kalau selalu rindu mesti termimpi2 kan

Nasi Lemak Pancake?

~suNshiNe~ said...

setiap mlm bermimpi..heee..

bellar0ssa said...

huhu kalau dah kawen..jauh2 mestilah lagi sedihkan.

~suNshiNe~ said...

kalau tak kawin lagi pun rindu jugak..ngeh3..

Cik Ct Fadzil™ said...

hehee.. truskan usaha bsabar.. :)
chayok akak!!!..... :)

p/s ; bila bro blik t kak ttap dye puas2.. hehek.. ;)

~> akak.., maaf taw lau ct wt akak trasa.. huhuu..

~suNshiNe~ said...

thanks bg sokongan..

tak terasa pon...jgn risau..

hanaKir@ said...

sabarlah ek..kite pn rindu kat bf kte..dah 3 bulan x jumpe..heheh

~suNshiNe~ said...

syak : bf tinggah jauh eh..cinta jarak jauh ney..nnt kawen dok dekat2 ye..