.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, July 8, 2010

Bila dapat Gaji...




Yeay...kemarin gaji keluar..apalagi bila time dapat gaji macam nie..macam-macam yg aku angan-angankan...rasanya memang semua takkan tercapai dengan gaji yg seciput tu...antara wishlist aku untuk gaji kali nie :



pinjam kereta adik nie sat..apa orang panggil ye nie..aku prefer kuda yang gerak-gerak tu, tapi tak tau orang panggil apa..since Irfan suka wat kuda-kuda atas belakang aku, so aku nak hadiahkan benda nie kat dia..tak la badan aku jadi mangsa dia...he3..agak-agak berapa ribu ye benda nie??

nak naik jambatan panjang nie



Penang's Map

nak jalan-jalan kat Penang..last aku p Penang bertahun-tahun dah, time tu ikut rombongan kilang mak aku...best-best, banyak tempat aku p waktu tu. Walaupun Penang dekat ngan Kedah, tak tercapai-capai lagi hasrat hati aku neh..harap-harap tak da la aral melintang hari Sabtu nie...he3...aku ingat nak p Batu Feringhi dan Butterfly Farm..syok2..

Nak beli jugak barang-barang nak guna time pindah nanti....dah buat list..nanti nak cari kedai yang menawarkan harga yang berpatutan..boleh shopping benda-benda penting tu...

p/s : en Khairuldin suruh pilih antara 3 untuk posting nanti....Perlis, Penang or Sarawak...kalau betul dia kena posting, nampaknya tak jadi la aku pindah g Taiping...




7 comments:

BUJANG SUSAH said...

Selamat berpindah... hehehe

~suNshiNe~ said...

thanks en Bujang..

hanaKir@ said...

posting?? pe mksd 2..meh la pindah tpg..ari2 ujan..heheh

azzey said...

Sunshine: ooh nk pindah? slmt lh sumenye ek.....fikir yg dekat di hati kita then mtk yg terbaik dari-Nya......Cuma dia tau yg terbaik.....

p/s: Duit gaji mcm air lau....x npk mana peginya....

~suNshiNe~ said...

hanakira : tentera kan selalu tukar tempat kerja...tinggal pun tak tetap..

azzey : harap2 doa dimakbulkan..

btl2...jap je mengalir..

Cik Ct Fadzil™ said...

hehee akak da bli da utk irfan.. (^_^) msti ska bngat2 dye kn akak? ^_^

srawak?? jaunya... huhuu..
kalu ct sruh plih prlis @ pnang sja.. :)

akak na pndh ke mna? :)

~suNshiNe~ said...

ct : dia tak pandai naik lagi benda tu..naik pun dok kat situ jugak la..tak gerak pun..hu3..

kalau blh pilih, akak nak pilih penang je..keja byk kat sana..