.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, July 12, 2010

3 Hari Tanpa Blog disisi..Rindu sama Kamu semua blogger..

Selalunya hari Jumaat hari yang paling aku gigih berusaha melawat semua rakan-rakan blog, disebabkan hari Jumaat dah hari last kerja..tapi last Jumaat aku ambik cuti....tak dapat la nak jenguk rakan-rakan kat alam maya nie....nanti aku luangkan masa lawat kamu semua ye...

Terpaksa ambik emergency leave sebab Irfan demam....alhamdulillah saat entri ni diupdate Irfan dah beransur baik, dah tak panas macam hari Jumaat lepas....risau gak aku bila dia demam panas macam nie, makan pun tak mau, harap minum susu je..setelah dua klinik aku p, akhirnya surut jugak demam dia...lega aku...tidur pun lena sikit...




suka ja orang pegan tangan dia...mungkin dia rasa selesa macam tu


muka pun layu je




baru balik dari klinik, sempat lagi try kereta baru dia walaupun badan tak sihat

p/s : banyak contest and GA menarik untuk di JOIN..he3...

11 comments:

Zaidah said...

RINDU KAMU JUGAK....

~suNshiNe~ said...

Zaidah : he3..nnt sy dtg rumah kamu ye..

azzey said...

Sunshine: hmmmmmm...wonderlah senyap jerk..sian irfan...take care of u n ur baby k!!!

~suNshiNe~ said...

azzey : thanks..baby nie kdg2 blh buat kita tak tidur kan..risau je manjang..

kiwi said...

smoga adik irfan cepat sembuh..

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. hye kak zura... :)
lma xjnguk2 blog akak.. maaf taw.. ct ada ckit prob sblum ni.. huhuu..
insyaALLAH mlai skrng akn aktf smula.. :)

p/s ; moga irfan cpat smbuh..
chumel sgt dye.. ct suka2.. (^_^)

~> search ini taw akak.. :)
http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/07/terima-kasih-iqa-hana.html

~> ct xknal pak lak.. umo dye brapa akak?

~suNshiNe~ said...

kiwi : thanks ya..

ct : thanks juga..
nnt kita dtg jenguk ye..
umo dia sama ngan akak la, 23...dia tak femes sgt kot, tu ct tak kenal dia..he3..

Cik Yang said...

Salam!!! Cantik blognya...salam perkenalan, mungkin kawan yang paling tua yang anda ada he he he~~~ tak kesahkan..

~suNshiNe~ said...

cik Yang : salam..welcome2..tak kesah..org lama byk pengalaman kan..hek3..

mahira oya said...

comelnya..rindu gak sama kamu..muahs!

~suNshiNe~ said...

mahira oya : miss u two, tree, phor..he3..