.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 30, 2010

tadaaa...bersiaran dari my rumah....

hehe..selamat malam semua...nie first time surf internet dari rumah aku pada waktu malam...biasa la before this..lepak kat cc or curi2 main kat office...sekarang kan dah ada broadband so boleh eksyen sket...haha...men internet atas tilam doh....jgn jeles...

setelah 2 hari tak check dashboard aku ni..ada satu berita yg bisa membuatkan aku sedih...huhu...aku kan suka jalan2 kt blog org...time tgh jalan2 tu aku terjumpa satu blog yg membuatkan aku tertarik utk terus mengikuti kisahnya....dia mmg pandai menulis dan bilangan pengikutnya n silent readersnya agak ramai sehinggakan terpaksa memprivatekan virtual diarynya itu..sebelum tukar jd private tu, dia ada la mewar-warkan kepada sesiapa yg berminat utk menjadi followernya agar meninggalkan alamat email didlm inbox emailnya,,tapi aku tak sempat la pulak, dah tak buka dashboard 2 hari kan...so ketinggalan la....baru 2 hari ja aku dah ditinggalkan...betapa hebatnya penangan teknologi yg canggih dan serba pantas nie...so sekarang nie kat mana la aku nak cari cik puan punya blog nie....aku pun nak request jadi follower dia...tulun2....

ok berbalik pada cerita broadband nie...aku bersiaran dari K.Kedah pd jam sekarang 12.06a.m....ok line clear...speed dia blh tahan laju...so sesapa dari K.Kedah nak try boleh la beli...aku guna broadband Celcom....ceh..tlg promote Celcom pulak...tapi kalau ramai yg guna tu sure speed dia akn jadi slow kan....kena kongsi2 la line dia ye...

takat nie je aku blh bersiaran....nak check CIMB cliks pulak...nak bayar PTPTN...huhu...ok..bubye..jumpa lagi di siaran yg akan datang...

8 comments:

NURUL said...

hi zura thanks jenguk blog nurul :)

~suNshiNe~ said...

sama2..jenguk menjenguk..hehe..

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. siapakh grangan bloggr yg sis ska tu? hehee..
ha! sis dk kuala kedah ka?? area mna?

~kita geng clcm bb sis.. ct pn gna ia... ;) wassalam..

~suNshiNe~ said...

sarah..ada kenal dia ke??

K.kdh dkat ja dgn jmbatan yg tinggi tu..dkt jugak dgn jeti..dkt jugak dgn Kota Marina tue..tau ke??

dh jumpa geng la ye...hehe..geng clcm da club...

hanaKir@ said...

heheh..me 2. celc. brod maa

~suNshiNe~ said...

oh..bertambah lagi geng..haha..welcome2...

azzey said...

Sunshine: I pon guna broadband celcom gak....masa beli, memang agen yg jul tu kaat okay, laju..tp bila dah guna baru tau...tak le laju mana..may be area sini dh terlalu ramai yg guna broadband yg sama...

~suNshiNe~ said...

azzey: mmg pun..awl je ok, lama2 guna tak ok dah. skrg ni terperap ja broadband tu, mls dah nak guna..lambat cem siput..