.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 25, 2010

Aku dan KawanKu~~~


Kadang-kadang rasa rindu sangat dengan zaman remaja dolu-dolu, sekarang pun aku masih boleh dikatakan remaja jugak, cuma remaja nie dah ada suami dan baby yang comel...

Aku dan duniaku...

Ada juga sorang dua kawan-kawan zaman belajar dulu yang masih contact aku..tapi boleh dibilang dengan jari..pada kawan-kawan yang still ingat aku..thanks a lot..you all memang sahabat aku...kehkehkeh...aku sayang korang...
kadang-kadang aku rasa sedih bila dengar kawan-kawan aku nak g mana-mana tak ajak aku pun...mungkin diaorang terlupa or takut nak ajak aku...ye la..kan aku dah kawin....dah tak sama ngan diaorang kot...
Aritu aku ada pesan pada one of my friend.."kalau korang nak g mana-mana, jalan-jalan or makan angin...ajak la aku sama...aku teringin gak nak ikut.."

itulah luahan aku yang rindukan kawan-kawan aku...

p/s : kenapa zaman sekarang aku rasa cem tak da kawan ja...kawan-kawan kat tempat keja pun dah ada anak 2,3 orang, mesti tak sekepala ngan aku....aku kena tambah anak or kena tunggu kawan-kawan zaman remaja aku kawin...hehe..
~~neway congrat to Izni, dah kawin dah...welcome to kawen life...


4 comments:

cahayachenta said...

hehe~~~ selalu kan memang yg single ni jarang nk ajak kwn1 dia yg dh kawin kuar pegi mana2... biasala dh 'tua2' ni memang takleh enjoy mcm ms belajar dulu dh... bosan tul

~suNshiNe~ said...

kak cahayachenta, betul tu..enjoy ngan family je la kn...

azzey said...

Sunshine: Mmg kawan2 di alam persekolahan dgn kawan2 di alam pekerjaan tak sam. Masa sekolah ramai yg satu kepala coz kita tak ada komitmen...bila dah getting married dah ada t.jwb masing2.. tu yg menjarakkan hubungan sebenarnya....I miss all my old frenz...hu3..

~suNshiNe~ said...

azzey : sy pun rindu kwn2 sy...tak tau diaorg ingat sy lg ke tak...huhuhu..