.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, May 21, 2010

DouBle BirThDay GiveAway by LieSsa


Harinie nak join GA kat blog LieSsa

Syarat-syarat dia cem kat bawah ni...


1. Buat N3 bertajuk "DouBle BirThDay GiveAway by LieSsa"...letak banner sekali, beserta link... (Untuk Mem 'promote' kan giveaway ni..) - done
2. Letak Banner ni kat sidebar blog masing2 beserta link juga...- done
3. 'Harus' la menjadi Pengikut
Ku dan MyCollection2U...Follower la - done
4. N last...tinggalkan link n3 giveaway kawan2 seme kat n3 ni sahaja yer...n3 lain tak mau yer...-ok


Sesapa nak join boleh la klik banner kat sebelah tu...ok...

1 comment:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.