.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 19, 2010

contest SENYUMAN PALING MENAWAN~~

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh cik chentazetty
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4:gambar BERSEORANGAN.....
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... - xramai kawan la...sory ye...


pic aku tak banyak, so aku pilih yang ni je la...ok tak...menawan la jugak kan...hehehe...

taruk pic besar sikit...baru la orang nampak senyuman menawan aku nie....hihi...

EXPLAINATION~~kenapa aku suka senyum

1. Senyum tu boleh wat trademark aku..weeee...

2. Senyum tu satu sedekah...ehem3...

3. Senyum tu boleh buat orang senang dengan kita....

4. Senyum tu boleh buat aku nie nampak sangat cantik...hihihi...

ok gud luck....

6 comments:

~NURUL~ said...

salam.. wah saya ppon join jugak contest ni.. ehm tgk baby irfan dah macam soldier juga la.. :) family mak saya majoriti askar.. :) anak2 sume lincah2.. tak terlayan sy sebagai kakak sepupu diorang.. heheheh

~suNshiNe~ said...

ye2...mmg aktif..tak larat nak ligan.hehe..gud luck for the contest..

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. sis.., perfect2 sis! :)
ct bg 5 star 1/2.. hehee.. (^_^)

~ct xlyak na msuk cntect ni sbb snyumn ct xmnawan.. huk2..
hehee.. ;) wassalam..

~suNshiNe~ said...

thanks..puji2 nie nak hadiah jugak ke?? klu mng kita kongsi hadiah 2 ye...hehe..

malu2 kucen lak nak ngaku senyuman dia mnawan..haishh...

azzey said...

SUNSHINE: Bagus jg contest nih... All the best....

~suNshiNe~ said...

azzey : tenkiu2..tapi ramai peserta la..