.:Our Love:.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.:Permata Keluarga:.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 7, 2010

Xsabar nie...

tak sabarnya aku nak tggu result interview kuar next week..hehe...

sabar...

sabar...

wish me luck ok...

harap2 kali nie berjaya..oleh kerana dah 2 kali aku p interview nie...
klu xdapat jugak kali nie,,betapa kecewanya aku...

klu dpt pggilan tmuduga lagi dis year tak pa la...
klu xdpt dh, xda peluang la aku nak mencubanya...

2 comments:

aku said...

result dtgguhkan ke 22Jan nie..tak sabar aku nak tggu result nie..

aku said...

result dah keluar...
n keputusannya..anda gagal...
nak buat mcmana dah takda rezeki...
aku rasa cam blh lulus ja interview tu base on my performance..maybe ada org yg lagi best dari aku kot...nasib2..
congrats buat yg berjaya..